Провідні та безпровідні мишки.
24Листопада

Провідні та безпровідні мишки.

 Яку вибрати?

Розглянемо провідні та безпровідні мишки, і спробуємо вирішити, які все ж краще, зручніше і надійніше.
Дротові мишки, відмінно підходять як для звичайних комп’ютерів, так і для ноутбуків. Підключення таких мишок здійснюється в основному через інтерфейс USB. Ще мишки для ноутбуків як правило відрізняються розміром і довжиною кабелю, вони менше і мають більш короткий кабель. Але ніщо не заважає вам підключити звичайну провідну мишку від звичайного комп’ютера до ноутбука і навпаки.

Провідні мишки
Що стосується зручності роботи з провідними мишками, то єдиний мінус, порівняно з бездротовими, це кабель. Не можна сказати, що він сильно заважає при роботі, але все ж він не дає повної свободи. Але є і плюси, у провідній мишці не сяде батарейка, в самий невідповідний момент (хоча батарейки в бездротових мишок працюють довго).

Бездротові мишки
Використовуючи бездротові мишки, ми отримуємо повну свободу, як на ноутбуках, так і на звичайних комп’ютерах. Найдешевші бездротові мишки, працюють на радіо інтерфейсі. Використовуючи радіо мишку, до комп’ютера або ноутбука підключається маленький приймач в USB роз’єм. Він виступає за межі корпусу буквально на кілька міліметрів, так що не заважає. Windows зазвичай сама підбирає драйвер до таких приймачів, і все працює без проблем.
Серед бездротових інтерфейсів, є ще Bluetooth, Wi-Fi Wireless+USB. Bluetooth мишки коштують не дуже дешево, але при використанні її в ноутбуках, можна обійтися без додаткових приймачів (якщо в ноутбуці є Bluetooth). Wi-Fi мишок зовсім мало на ринку (по інтернет магазинах). Інтерфейс Wireless+USB як і радіо, використовує маленький приймач, ціна таких мишок не дуже велика, можна підібрати гідний варіант.

Комп’ютерних мишок у продажі дуже багато. Вибрати є з чого, можна підібрати як для конкретних завдань, так і на вигляд і форму. Перед покупкою мишки, обов’язково визначте в яких цілях ви будете її використовувати.

Image
Власна логістика
Image
Система знижок
Image
Сервісні послуги
Image
Висока якість